, edited:

Schoolweek 7

Drama? Ja Drama! Wat is dat leuk zeg. Sinds dit jaar krijgt ook de 1e klas dramalessen. Theatersport hebben we gedaan. Ik heb me rot gelachen. Ik heb in een kroeg gestaan, behang geplakt, ben gereanimeerd, penalty tegen gekregen, stewardess geweest, bingo gespeeld en in het bos geweest.
Andere heb ik laten ervaren hoe je in de klas aan zee kunt zijn. Kortom ik wist niet dat het nog leuker kon worden.
Op school weer een les gedraaid en als feedback mee gekregen dat stemverheffing een middel kan zijn om de orde te scheppen of te handhaven. Boos worden voordat je boos wordt is de bedoeling. Knap lastig, maar gewoon oefenen op alles en iedereen om mij heen, haha.

Inmiddels vakantie! Ik hoef vandaag niet naar mijn stageschool dus ben ik maar gaan zitten voor mijn opdrachten. Ondertussen heb ik een tweeënveertig pagina’s dik werkstuk met daarin allerlei prachtige foto’s van schilderijen, beelden, gebouwen en portretten die ik op beeldaspect beoordeel. Wat een crime! Maar je keert er weer van alles van. Zoals bijvoorbeeld omgaan met dat @#!$%^&## Office 2007 het is bijna net de belastingdienst maar dan anders om Makkelijker Willen Wij Het Niet Maken, Wel Omslachtiger! maar ach alles went denk ik dan maar.
Ik heb deze week geen school dat is wel anders na 7 intensieve weken om dan zomaar elke avond thuis te zijn deze week.
Ik ben benieuwd of ik heimwee krijg…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑