, edited:

Schoolweek 5

Yes, de rekentoets is ´in the pocket´!
(EDIT: 153 gemiddeld, 103 is de eis)
Afgelopen woensdag een uurtje zitten zweten maar wist op voorhand dat ik dit wel zou halen. Het was trouwens al met al een positieve week.

Op maandag les Taal met groep 8 gedaan. Ik kreeg ze aan het werk. Ik kon goed assisteren waar nodig. En na afloop evalueren met juf. “Jij komt er wel” waren haar woorden. Is dat een opsteker of niet?!
Verder die dag als assistente van de juf veel kunnen doen.

Afgelopen donderdag weer eens geknutseld. Een schoenen doos omgetoverd tot jungle. wederom leuk om te doen en ik merk dat het gaat wennen, het ritme. Er zijn foto´s gemaakt echter ik heb die nog niet gezien.

Wat wel een dingetje is , is het feit dat er nu klasgenoten zijn die en de taaltoets en de rekentoets niet hebben gehaald. Ik zie persoonlijk niet op tegen één toets inhalen, maar twee. Daarnaast moeten we zoveel dingen maken dat tijd je grootste vijand is. Afgelopen vrijdag de hele dag weer eens in de beeldaspecten gezeten. Wat een klus. Het meest vervelende is, dat ik niet weet of ik het goed doe.
Zaterdagmorgen zat ik weer eens noten te leren en te oefenen op mijn clockenspiel. Het went nog steeds niet, wat een kl*te ding.

Inmiddels zit ik in schoolweek 6 maar deze week niet op maandag maar donderdag naar de stageschool. We gaan op excursie naar de afvalverbrandingsinstallatie in Alkmaar.
Misschien dat ik mijn glockenspiel daar in kan laten vallen…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑