, edited:

Schoolweek 36

Warm hé? Het is echt heet. Maar dat zal de pret niet drukken om op een niet airconditioned studiekamertje te zitten. Ik zweet peentjes bij het idee van de twee hertoetsen volgende week maar daarna is het VAKANTIE! Ik neem mij voor om niets qua schoolwerk mee te nemen… of dat lukt?

Vandaag ook kennis gemaakt op de nieuwe stageschool. Erg gemoedelijk en een leuke groep 5-6 ga ik krijgen. Mijn reputatie was mij voor gegaan en er kwam een jongen héél enthousiast op mij afrennen. Meester Daan, Meester Daan!! U heeft mijn neefje in de klas gehad denk ik. Ik vraag de beste jongen hoe het neefje heet en zeg dat ik wel weet in welke groep die zit maar dat ik geen les aan hem gaf. U was wel leuk vertelde mijn neefje! Nou dat ben ik ook jongen en glimlachte op mijn aller aardigst naar deze complimenteuze knaap. Wat een goeierd!

Nu nog effe mijn stageportfolio in elkaar knutselen dan voorbereiden op de herkansing Pedagogiek (1e her) en Rekendidactiek (2e her) en ondertussen nog afscheid nemen van mijn werk donderdag, de verjaardag van mijn vader en de verjaardag van Lieke aanstaande zondag.

Oh ja ik had een 5.7 voor geschiedenis, een 6.0 voor Nederlands taalontwikkeling een 8.0 voor levensbeschouwing-godsdienst en een 8.5 voor lichamelijke opvoeding voor kleuters.

Biertje iemand? Proost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑