, edited:

Schoolweek 35

De laatste loodjes, het einde is in zicht maar we zijn er bijna, we zijn er bijna maar nog niet helemaal. Druk bezig om nog de laatste papier bij elkaar te rapen en te vormen tot leesbaar en goed te keuren rapportages. Gaat lukken. De komende week twee toetsen en dan donderdag alles maar inleveren. Ik las net dat ik de week daarna een finaal gesprek heb over mijn stage. Dat is alleen op de dag dat ik afscheid neem op mijn werk. Maar komt allemaal goed.
Inmiddels ook gehoord dat ik voor groep 5/6 mag gaan lesgeven. Dus ik ben eigenlijk ook overgegaan van groep 5 naar groep 5/6. Wel las ik dat ik daarna direct terug mag naar groep 1/2 allemaal weer erg leuk. Maandag de 29ste ga ik eens kijken op mijn volgende stage school.
Overigens sprak ik een juf van een andere school hier uit de buurt en zij, een kennis, vroeg wanneer ik nu eindelijk eens bij haar kwam op school. Ik voelde me vereerd en ik ga er zeker een keertje meedoen op haar school als is het maar om de multiculturele sfeer te proeven.

Zo en nu weer in de boekjes en blaadjes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑