Caleido ISK

Meester Daan is inmiddels volledig Meneer Stomps geworden. Nu ongeveer een jaar zit ik geweldig in mijn vel. Heb wel een aantal grote tegenslagen in de privésfeer gehad maar iemand zei mij ooit “Je krijgt de lasten die je kan dragen” en dat doe ik dan maar.

Ik ben nu docent, leraar Nederlands NT2 èn Mentor van de leukste klas de CE A1a. Een groep “schatjes” of “schatten” want ze variëren tussen de 13 en 18 jaar. Maar wat een leuk werk heb ik nu. Ik voel me weer de vis in het water zoals ik mij eerder voelde op de Wissel in Luttelgeest. Door stom beleid uiteindelijk gekomen op een plek waar ik weer mag zijn wie ik ben en doen wat ik zo graag doe… lesgeven aan kinderen die Nederlands willen leren (NT2). Het mentorschap is nieuw maar ook dat geeft veel voldoening. Kortom elk nadeel heb ze voordeel.

Ik kan het iedereen aanraden om te gaan doen waar je het best in bent. Verlaat de gedachte “… maar dan ben ik al mijn zekerheid kwijt …” Het is maar schijn zo’n vast contract. Het geeft je zoveel energie om de dingen te doen. En je kan er ook nog eens van genieten!

Mocht je nu denken, hé da’s leuk lesgeven op een ISK! Kom dan een keer langs. Mail me even van te voren of app mij. Regelen we een bak thee en een stoel tussen de schatjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑